Referenssit

Kun asiakkaamme ostaa meiltä laadukasta siivouspalvelua, käytämme koko liikevoittomme auttaaksemme yhteiskunnassa hankalaan asemaan jääneitä henkilöitä eteenpäin työelämässä.

Matkassamme on mukana jo useita asiakkaita, joiden tuki on meille kullanarvoista. Yhdessä voimme auttaa yhä useampia henkilöitä eteenpäin työurallaan. Tältä sivulta löydät asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme!

Carestep - Siili x Carestep
Siili

Siili on tunnettu tekoälyavusteisen ohjelmistokehityksen edelläkävijänä ja hybridityön uranuurtajana. Helsingissä yhtiö sijaitsee Ruoholahden ja Kampin risteyskohdassa sijaitsevassa Kiila-korttelissa, jossa heillä on noin 1500 neliön toimitilat. Tiloissa on sekä työpisteitä, neuvotteluhuoneita että tapahtumatiloja, joissa järjestetään ohjelmaa myös työajan ulkopuolella. Tilojen puhtaanapidosta huolehtii Carestep.

Carestep valikoitui siivouskumppaniksi yhteisen arvomaailman pohjalta. Pia Alhonen Siililtä kertoo, että he ovat olleet tyytyväisiä palvelun laatuun, hinta-laatusuhteeseen, sekä joustavuuteen ja nopeaan reagointiin.

– Jos etsitte siivouskumppania, jonka henkilökunta on aidosti kiinnostunut työstään ja ottaa tiloista vastuun kuin omastaan, kannattaa valita Carestep, Pia summaa.

Lue asiakastarina

Carestep - Visma x carestepVisma

Visma on suuri pohjoismainen ohjelmistotalo, jonka yksi toimitiloista sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Rautatalossa. Useammassa kerroksessa olevien toimitilojen siivouksesta vastaa Carestep.

Carestep valikoitui kumppaniksi erityisesti vastuullisuuden vuoksi. Tilapalvelupäällikkö Mikko Suhonen kertoo, että esimerkiksi työntekijöiden reilu palkkaus ja työolosuhteisiin panostaminen olivat yksiä tärkeimpiä tekijöitä valinnassa. Myös Carestepin ydinajatus koko liikevoiton käyttämisestä henkilöstön kouluttamiseen oli yksi tärkeä osa valintaa.

– Voin suositella Carestepia kumppaniksi! Perusteena on Carestepin vastuullisuus ja yhteiskuntavastuun huomioiminen, sekä tietenkin laatu ja kommunikoinnin helppous, Mikko kiteyttää mietteensä siivouspalveluistamme.

Lue asiakastarina ja katso video

Carestep - Krogerus x carestepKrogerus

Krogerus on arvostettu, yksi suomen suurimmista liikejuridiikan asianajotoimistoista. Yrityksen vastuullisuutta ja kestävyyttä vaalivat toimitilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Niiden siistimisestä vastaa Carestep.

Krogeruksella pyritään paitsi kunnianhimoisiin ympäristötavoitteisiin, myös edistämään sosiaalista vastuuta ja yhteiskuntavastuuta tasa-arvotyön, pro bono -työn ja lahjoitusten kautta. Carestep valikoituikin Krogeruksen toimitilojen siistijäksi erityisesti vastuullisuussyistä.

– Haluamme tukea yhteiskuntavastuuta Carestepin kautta, kertoo Krogeruksen Office Manager Tuula Kurkipää.

Krogeruksella ollaan oltu tyytyväisiä palvelun laatuun ja joustavuuteen. Henkilöstö saa myös kiitoksia ystävällisestä palvelusta.

Lue asiakastarina

Carestep - Haahtela x carestep
Haahtela

Carestep hoitaa Haahtelan Bulevardilla, Helsingissä, sijaitsevien upeiden toimistotilojen ylläpitosiivouksen. Haahtelan tilat jakautuvat neljään eri kerrokseen. Niissä työskentelee eri alojen ammattilaisia, ja esimerkiksi ohjelmistokehittäjillä voi olla useita ruutuja käytössä. Ison kokonaisuuden ja laajojen pintojen lisäksi siis myös tarkkuutta vaativaa siivoustyötä toimitiloista löytyy.

Haahtelalla on oltu erittäin tyytyväisiä siivouksen jälkeen ja Carestepin toimintaan kokonaisuudessaan.

– Aamu kuin aamu, niin tavarat ovat paikoillaan ja on puhdasta. Tietyllä tavalla ei edes huomaa, että kukaan on käynyt. Paitsi että kaikkialla on puhdasta, kuvailee asiakkaaltamme Haahtelalta.

Lue asiakastarina ja katso video

Carestep - Helvar x carestepHelvar

Helvar Oy Ab on yksi maailman johtavista älykkäiden valaistusratkaisujen ja LED-valaisinkomponenttien toimittajista. Helvarin pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja yritys käyttää Carestepin siivouspalveluita säännöllisesti.

– Henkilökunta on ammattitaitoista ja reipasta. He ovat hyvin tavoitettavissa, ja palaute otetaan aina hyvin vastaan ja siihen vastataan välittömästi. Carestepin hinta-laatusuhde on sopiva. Heillä on myös ennakoiva työskentelytapa, joka paljastaa aktiivisesti puutteet kehitettäväksi. Suosittelemme ehdottomasti Carestepin palveluita heidän ammattitaitonsa, avoimuutensa, rehellisyytensä ja positiivisten työskentelytapojensa vuoksi!

Lue asiakastarina

Carestep - Bsag x carestep
Baltic Sea Action Group

Baltic Sea Action Group (BSAG), viralliselta nimeltään Elävä Itämeri säätiö, tuo yhteen tieteentekijöitä ja päättäjiä, aktivoi yrityksiä löytämään ja toteuttamaan ratkaisuja Itämeren hyväksi, sekä tuo yhteen tahoja, joiden panosta tarvitaan Itämeren pelastamiseksi.

Säätiön Espoossa sijaitsevan toimiston siivouksesta huolehtii Carestep. Erityisesti heiltä kiitosta saavat henkilökunnan osaaminen ja tunnollisuus, sekä palveluiden hyvä hinta-laatusuhde. Heidän palvelupäällikkönsä mainitsee myös, että Carestepin siistijöiden asiakaspalveluhenkisyys on kunnossa.

– Vuorovaikutus siivoushenkilökunnan kanssa on ollut hyvää. He ovat todella ystävällisiä, hän iloitsee.

Lue asiakastarina

Carestep - Greenstep x xarestep
Greenstep

Greenstep on Carestepin emoyhtiö – kumppanuus siivouspalveluissa on siis luonnollista ja arvopohjaista. Yrityksellä on Espoon Keilaniemessä noin kahdensadan hengen toimistotilat, jotka sijaitsevat useammassa kerroksessa. Tilojen siivoamisesta vastaa kokonaisuudessaan Carestep.

– Carestepin henkilökunta on iloista ja ystävällistä. Heitä on mukava tavata toimistolla ja he tekevät hyvää työtä! Hinta-laatu-suhde on sopivalla tasolla ja tätä arvioidessa on painoarvoa myös sillä, mikä on toiminnan ydinajatus. Asiakasyrityksenä pystymme tukemaan Carestepin työntekijöiden koulutusta ja kehitystä, kertoo Greenstepin Head of HR & Culture, Taru Laukkanen.

Lue asiakastarina