Referenssit

Lue, miten asiakkaamme kuvailevat yhteistyötämme!

Tarjoamme vastuullista toimistosiivousta, jolla on kauskantoiset juuret. Autamme organisaatioita pitämään toimitilansa viihtyisinä ja samalla panostamme henkilöstömme kehitykseen koko liikevoittomme suuruudella.

Carestep - Visma logo

Visma

Visma on suuri pohjoismainen ohjelmistotalo, jonka yksi toimitiloista sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Rautatalossa. Useammassa kerroksessa olevien toimitilojen siivouksesta vastaa Carestep.

– Voin suositella Carestepia kumppaniksi! Perusteena on Carestepin vastuullisuus ja yhteiskuntavastuun huomioiminen, sekä tietenkin laatu ja kommunikoinnin helppous, kommentoi tilapalvelupäällikkö Mikko Suhonen.

Lue lisää

Carestep - Krogerus logo black

Krogerus

Carestep hoitaa Krogeruksen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevien toimitilojen siivouksen.

– Olemme todella tyytyväisiä palvelun laatuun ja joustavuuteen. Voin suositella Carestepiä kumppaniksi myös muille, kuvailee asiakkaamme Krogerukselta. Henkilöstö saa myös kiitoksia ystävällisestä palvelusta.

Lue lisää

Carestep - Haahtela logo

Haahtela

– Aamu kuin aamu, niin tavarat ovat paikoillaan ja on puhdasta. Tietyllä tavalla ei edes huomaa, että kukaan on käynyt. Paitsi että kaikkialla on puhdasta, kuvailee asiakkaaltamme Haahtelalta. Lue lisää heidän kokemuksistaan ja kurkkaa myös video!

Lue lisää

Carestep - Helvar logo w150

Helvar

Helvar Oy Ab on yksi maailman johtavista älykkäiden valaistusratkaisujen ja LED-valaisinkomponenttien toimittajista.

– Suosittelemme ehdottomasti Carestepin palveluita heidän ammattitaitonsa, avoimuutensa, rehellisyytensä ja positiivisten työskentelytapojensa vuoksi!

Lue lisää

Carestep - BSAG logo

Baltic Sea Action Group

Carestep hoitaa BSAG:n toimiston perussiivouspalvelut. Henkilökunnan osaaminen ja tunnollisuus sekä palveluiden hinta-laatusuhde saavat heiltä kiitosta. BSAG:n palvelupäällikkö Elena Belle mainitsee myös, että Carestepin siistijöiden asiakaspalveluhenkisyys on kunnossa.

– Vuorovaikutus siivoushenkilökunnan kanssa on ollut hyvää. He ovat todella ystävällisiä, hän kertoo.

Lue lisää

Carestep - Greenstep icon rgb 150

Greenstep

– Jo ensivaikutelma henkilökunnasta oli iloinen ja ystävällinen. Hinta-laatu-suhde on sopivalla tasolla ja tätä arvioidessa on painoarvoa myös sillä, mikä on toiminnan ydinajatus. Asiakasyrityksenä pystymme tukemaan Carestepin työntekijöiden koulutusta ja kehitystä, kertoo Greenstepin Head of HR & Culture, Taru Laukkanen.

Lue lisää