Asiakkaidemme kokemuksia: Siili

Carestep tarjoaa Siilille laadukasta ja vastuullista toimistosiivousta Helsingissä


Siili Solutions kokemuksia siivouspalveluistamme Helsingissä


Siili on tunnettu tekoälyavusteisen ohjelmistokehityksen edelläkävijänä ja hybridityön uranuurtajana. Helsingissä yhtiö sijaitsee Ruoholahden ja Kampin risteyskohdassa sijaitsevassa Kiila-korttelissa, jossa heillä on noin 1500 neliön toimitilat. Tiloissa on sekä työpisteitä, neuvotteluhuoneita että tapahtumatiloja, joissa järjestetään ohjelmaa myös työajan ulkopuolella. Tilojen puhtaanapidosta huolehtii Carestep.

Pia Alhonen Siililtä vastasi kysymyksiimme siitä, miten yhteistyö on asiakkaan näkökulmasta sujunut.

Siivouskumppani valikoitui yhteensopivan arvomaailman pohjalta

Siili oli jo aiemmin tehnyt yhteistyötä emoyhtiömme Greenstepin kanssa, ja sitä kautta he tutustuivat myös Carestepiin. Yhteensopiva arvomaailma herätti kiinnostuksen, ja lopulta Carestep valikoitui siivouskumppaniksi Helsingin toimistolle.

Pia kuvailee, että ensivaikutelma Carestepin asiakaspalvelusta ja henkilökunnasta oli hyvä.

– Vastuuhenkilömme olivat aidosti kiinnostuneita kohteestamme ja tarvesuunnittelu tehtiin meitä kuunnellen, hän iloitsee.

  Sujuvaa, laadukasta ja joustavaa siivouspalvelua

  Siili ostaa Carestepiltä päivittäistä ylläpitosiivouspalvelua. Siivoustyön laatu sekä hinta-laatusuhde saavat Siililtä kiitosta. Mahdollisiin epäkohtiin on Pian mukaan reagoitu nopeasti, ja palvelu on ollut sujuvaa sekä joustavaa.

  – Carestepin kanssa on ollut sujuvaa tehdä aikataulumuutoksia nopeallakin aikataululla. Joustavuus on meille tärkeää, toteaa Pia.
  Siivouspalveluidemme asiakkaiden kokemuksia: Siili, Helsinki


   Carestepillä jokaiselle asiakkaalle nimetään oma siivooja, jotta yhteistyö on mahdollisimman sujuvaa. Pia kertoo, että järjestely on ollut toimiva – vastuuhenkilö tietää tarpeet ja toiveet, ja pystyy siten proaktiivisesti toimimaan, mikäli jotain poikkeavaa tarvetta esiintyy. Siilille nimetty siivoojamme, Pamela, saakin erityiskiitokset:

   – Pamela on ihana, ahkera ja tekee työtään selvästi sydämellä!

    Siilillä on oltu tyytyväisiä Carestepin palveluihin, ja he suosittelevat palvelua myös muille yrityksille ja organisaatioille.

    – Jos etsitte siivouskumppania, jonka henkilökunta on aidosti kiinnostunut työstään ja ottaa tiloista vastuun kuin omastaan, kannattaa valita Carestep, Pia summaa.

     Kaikki artikkelit

     Katso kaikki artikkelit