Perussiivoukset ja peruspesut ovat harvemmin, kerran tai kahdesti vuodessa tehtäviä suursiivouksia, joissa siivoamme yrityksen tilat huolellisesti lattiasta kattoon ja annamme vaikeisiinkin paikkoihin kertyneelle pölylle ja lialle kyytiä.

Perussiivouksella saavutettua siisteystasoa ylläpidetään säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Näin toimistonne tai toimitilanne pysyy aina puhtaana ja edustavana.Perussiivouksessa puhdistetaan huolella kaikki pinnat ja laitteet – ovet ja seinät, listat, tasot ja valaisimet, patterit, ilmanvaihtokanavat, lasipinnat, ja niin edelleen. Räätälöimme perussiivoukset aina tarpeidenne ja toiveidenne mukaan. Perussiivouksen yhteydessä voidaan hoitaa muun muassa seuraavat toimet:

Yläpölyjen puhdistus

  Poissa silmistä, poissa mielestä? Ei sentään! Yläpölyt – eli pöly, joka kertyy vaikkapa korkeiden kaappien päälle tai kattovalaisimiin, huonontaa huoneilmaa. Siksi niiden puhdistaminen säännöllisesti on tärkeää.

  Lattioiden peruspesu ja vahaus

  Jotta lattiapinnat pysyvät hyvässä kunnossa ja kestävät käyttöä vielä pitkään jatkossakin, tarvitaan säännöllisiä lattioiden peruspesuja. Kiiltävät ja puhtaat lattiat lisäävät huomattavasti tilojen viihtyvyyttä ja edustavuutta. Perusteellisten pesujen lisäksi lattioiden vahaus pidentää lattiamateriaalin käyttöikää, ja saa kuluneemmankin pinnan näyttämään edustavammalta.

  Kokolattiamatot vaativat myös kunnon pesua säännöllisesti, jotta lika ei pääse pinttymään ja kuluttamaan mattoa. Tehokkailla laitteilla ja ammattitaidolla tekstiilimatot saadaan jälleen raikkaiksi ja niiden käyttöikä pitenee huomattavasti.

  Kosteiden tilojen perussiivous

  Märkätilojen säännölliset peruspesut estävät hometta ja bakteerien leviämistä. Pesemme ja desinfioimme märkätilojen pinnat, kalusteet ja laitteet huolellisesti, tarkistamme ja pesemme kaakeleiden saumat ja puhdistamme lattiakaivot. Lisäksi poistamme mahdolliset kalkkijäämät.


  Mitä siivouspalvelumme maksaa?

  Hinnoittelemme perussiivoukset aina asiakaskohtaisesti. Siivouksen hintaan vaikuttaa esimerkiksi:

  • siivottavan tilan koko
  • erityistarpeet ja -toiveet

  Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin jutellaan tarkemmin tarpeistanne ja toiveistanne! Siivottavan tilan ja siivoukseen liittyvien toiveidenne kartoituksen jälkeen voimme tehdä teille tarjouksen siivouspalveluista.

  Erikoissiivoukset yrityksille

  Olemme apunanne myös erityistilanteissa, olipa sitten kyseessä muuttosiivous tai erityistarve desinfioida tilat.

  Muuttosiivous

  Oletteko muuttamassa uusiin toimitiloihin? Me hoidamme muuttosiivouksen puolestanne. Muuttonne jälkeen huolehdimme tilojen perusteellisesta siivouksesta, jotta vanhat tilat jäävät siistiin kuntoon uusia käyttäjiä varten.

  Desinfiointisiivous

  Desinfiointisiivous voi olla tarpeen esimerkiksi pahimman flunssakauden jyllätessä tartuntariskin ennaltaehkäisemiseksi. Desinfioimme huolellisesti läpi kaikki pinnat ja ovenkahvat, jotta bakteerit ja virukset saavat kyytiä.

  Ota yhteyttä ja kerro tilanteestanne, niin katsotaan yhdessä tilanteeseenne sopiva palvelu!

  Jätä yhteydenottopyyntö