Asiakkaidemme kokemuksia: Krogerus

Krogerus on arvostettu, yksi suomen suurimmista liikejuridiikan asianajotoimistoista. Yrityksen vastuullisuutta ja kestävyyttä vaalivat toimitilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Niiden siistimisestä vastaa Carestep. Krogeruksen Office Manager Tuula Kurkipää vastasi kysymyksiimme siitä, miten yhteistyö on asiakkaan näkökulmasta sujunut.

Vastuullisuustyö ohjaa myös kumppanivalintoja

Krogerus kuvailee toimistoaan erinomaiseksi kotipesäksi kestävälle toiminnalle. Liikejuridiikan asiantuntijatalossa toimitilat ovat tärkeä käyntikortti niin henkilöstön kuin asiakkaiden suuntaan. Tilojen suunnittelussa kestävyys oli kantava teema, ja tilat ovatkin saavuttaneet Excellent-tason sertifikaatin BREEAM In-Use -arvioinnissa – yhtenä harvoista Suomessa. Lisäksi Krogeruksen toimistolla on WWF:n Green Office -sertifikaatti.

Krogeruksella pyritään paitsi kunnianhimoisiin ympäristötavoitteisiin, myös edistämään sosiaalista vastuuta ja yhteiskuntavastuuta tasa-arvotyön, pro bono -työn ja lahjoitusten kautta. Ei siis yllätä, että vastuullisuus nousee esiin myös keskustelussa Kurkipään kanssa. Carestep valikoitui Krogeruksen toimitilojen siistijäksi erityisesti vastuullisuussyistä.

– Haluamme tukea yhteiskuntavastuuta Carestepin kautta, Kurkipää kertoo.

Lisäksi Krogeruksella arvostetaan, että siivouspalveluita tuottaa joustava ja pienempi toimija.

Laadukasta siivousta korkeiden standardien ympäristössä

Krogeruksen toimitiloissa on erityistarpeita, jotka siivouskumppanin tulee huomioida. Vaativat kaluste- ja lattiamateriaalit edellyttävät siistijältä ammattitaitoa ja tarkkuutta. Lisäksi Krogeruksen tiloissa järjestetään tapahtumia sekä asiakkaille että henkilökunnalle, mitkä tuovat usein mukanaan lisääntynyttä siivoustarvetta. Luonnollisesti toimistossa työskenteleviä sitoo myös vaitiolovelvollisuus.

Jo ensivaikutelma Carestepin asiakaspalvelusta oli Kurkipään mukaan hyvä, ja myös henkilökunta saa kiitosta. He ovat Kurkipään mukaan ystävällisiä, huolellisia ja asiat hoituvat mutkattomasti. Tyytyväisyys onkin jatkunut kumppanuuden varrella:

– Olemme todella tyytyväisiä palvelun laatuun ja joustavuuteen. Voin suositella Carestepiä kumppaniksi myös muille, kuvailee Kurkipää.

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit