Työpaikat

Meillä on haku päällä!

Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat valmiita panostamaan huippulaadukkaan siivoustyön tekemiseen ja jotka ovat valmiita sijoittamaan aikaa kouluttaakseen itseään. Missiomme on tarjota laadukasta siivouspalvelua ja samaan aikaan antaa työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti, jopa tavoittelemaansa tutkintoon asti.

Avoin työpaikka 🧽 Toimistosiivooja

Haemme nyt toimistosiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Tehtävässä pääset tekemään merkityksellistä työtä huolehtimalla asiakkaidemme toimistojen siisteydestä ja arjen sujuvuudesta. Lisäksi pääset kehittämään itseäsi ja ainutlaatuista konseptiamme siivousalalla.

Teemme työtä ammattilaistiimin tuella, huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Korkealaatuinen työn jälki on meille tärkeää. Käytössämme on laadukkaat ja ammattimaiset työvälineet, jotka takaavat turvallisen ja ergonomisen työskentelyn. Jokainen työntekijämme saa kattavan perehdytyksen työhön ja tukea kehittyäkseen.

Työn aloitus on sopimuksen mukaan. Työtä tehdään asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Työajat vaihtelevat, mutta pääsääntöisesti työtä on maanantaista perjantaihin.

Mitä toivomme sinulta?

Aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksesi. Erityisesti toivomme sinulta:

 • Reipasta ja asiakaslähtöistä työotetta
 • Oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta monipuolisissa siivouksen tehtävissä
 • Halua kehittyä, oppia uutta ja sitoutua tarjoamiimme koulutusmahdollisuuksiin
 • Joustavuutta – et pelkää muuttuvia tilanteita, vaan olet valmis auttamaan eri tehtävissä
 • Kykyä kommunikoida auttavasti joko suomeksi tai englanniksi

Mitä tarjoamme?

Yrityksemme kasvaessa ja kehittyessä myös sinä pääset kasvamaan vastuullisessa roolissa ja näkemään yrityksemme kehityksessä oman käden jälkesi. Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen kokoaikaisen työsuhteen
 • Kattavan perehdytyksen työhön
 • Ajantasaiset ja toimivat työvälineet sekä työvaatteet
 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden henkilökohtaiseen uraohjaukseen
 • Hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet
 • Kilpailukykyisen palkan (Kiinteistöpalvelualan TES:in mukainen)

Meillä tehdään työtä positiivisella asenteella kokeneiden siivousalan ammattilaisten tuella. Palautamme koko liikevoittomme työntekijöillemme koulutuksen muodossa. Tarjoamme mielekkään työn lisäksi erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja kehityspolkuja ja henkilökohtaisesti räätälöityä uraohjausta. Meillä saat siis kehittää itseäsi ammatillisesti, mutta ennen kaikkea pääset tekemään merkityksellistä työtä hyvässä tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helena Sopen-Luoma, email: rekrytointi@carestep.fi ja puh. 0400 338104.

Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä sopisit tähän rooliin ja minkälaisia asioita haluaisit päästä tekemään Carestepillä. Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@carestep.fi tai täytä alla oleva hakulomake!

Täytä hakulomake