Toimistosiivous ja toimitilasiivous ovat yrityksille tarkoitettuja, räätälöityjä siivouspalveluja. Varmista toimitilojenne puhtaus ja hygienia Carestepin siivouspalveluiden avulla!

Siisti, miellyttävä ja puhdas työympäristö on panostus hyvinvoiviin työntekijöihin. Siistissä toimitilassa työskennellään tehokkaammin ja turvallisemmin, ja puhtaus ja oikeanlainen hygieniataso edistävät hyvinvointia. Pohjimmiltaan toimistosiivous on ylläpitosiivousta, jonka tarkoitus on pitää toimitilan siisteys jatkuvasti halutulla, hyvällä tasolla.

Toimistosiivous, toimitilasiivous ja yrityssiivous Carestepiltä


Toimistosiivouspalveluilta haetaan lähtökohtaisesti sujuvuutta ja näkyvän puhdasta lopputulosta. Tämän perustavoitteen lisäksi siivouskumppanilta toivotaan usein

  • sujuvaa kommunikaatiota,
  • proaktiivista reagointia pyyntöihin ja tarpeisiin,
  • ympäristöystävällisiä siivoustuotteita ja
  • vastuullista toimintatapaa.

Näihin me Carestepillä pystymme iloksemme vastaamaan. Siivoustarpeet ovat jokaisessa yrityksessä erilaisia, joten tarjoamme asiakkaillemme juuri sellaista palvelua kuin heidän tarpeensa on.

Nimeämme asiakkaalle siivoojan / siivoojat sekä palvelupäällikön, joka ylläpitää yhteyttä asiakkaaseen. Mutkaton ja jatkuva yhteydenpito tarkoittaa hyvän, arkisen kommunikaation lisäksi myös sitä, että muuttuviinkin tarpeisiin voidaan reagoida nopeasti ja mahdollisia pulmia ratkoa yhdessä. Yrityssiivous on Carestepin erikoisalaa, meihin voit luottaa!

Toimistosiivous

Toimistosiivous on säännöllistä toimistotilojen siivousta, joka sisältää esimerkiksi roskien tyhjennyksen, tasojen ja kosketuspintojen puhdistus, lattian pesu / imurointi, keittiötilojen siivous, wc-tilojen siivous ja hygieniatarvikkeiden täydennys.

Toimistosiivous voidaan tehdä esimerkiksi kerran viikossa (pienemmät toimitilat), jolloin kaikki toimistosiivouksen tehtävät tehdään kerralla. Isommissa toimistoissa siivousta voidaan toteuttaa usean kerran viikossa, eri painotuksin. Riippuu täysin toimistonne koosta, käyttöasteesta ja muista tarpeistanne, millaista toimistosiivouspakettia teille suosittelemme.

Toimistosiivous on tärkeä osa yrityksen hygienian ylläpitoa ja se auttaa varmistamaan viihtyisän työympäristön. Toimistosiivous on erityisosaamistamme ja olemme kiitetty puhtaanapidon kumppani. Toimistonne ja henkilöstönne viihtyvyys toimistolla on osaavien ja luotettavien siivoojiemme käsissä hyvässä huomassa.

Toimitilasiivous

Toimitilasiivous tarkoittaa säännöllistä toimitilojen siivousta, jonka asiantunteva siivooja toteuttaa tarpeen mukaan. Toimitilasiivous ylläpitää toimitilojen siisteyttä ja hygieniaa tilan käyttäjien eduksi ja edistää soveltuvuutta siihen toimintaan, johon toimitila on tarkoitettu. Toimitilasiivouksen tavoitteet ja toimintatavat voivat olla pitkälti samoja kuin toimistosiivouksissa, mutta aina toimitilatyypin erityispiirteet huomioiden. Toimitilasiivousasiakkainamme on esimerkiksi ravintoloita, myymälöitä, varastotiloja ja kuntosaleja.

Yrityssiivous

Yrityssiivouksen tavoitteena on ylläpitää siisteyttä ja hygieniaa yrityksen tiloissa. Laadukas yrityssiivous meiltä vankalla kokemuksella ammattilaisten toimesta. Yrityssiivous on säännöllinen puhtauspalvelu niin yrityksille kuin organisaatioille.

Mitä toimitilojen siivous maksaa?

Hinnoittelemme toimistosiivouksen tai muun yrityssiivouksen aina asiakaskohtaisesti. Siivouksen hintaan vaikuttaa esimerkiksi:

  • siivottavan tilan koko
  • siivouksen sykli: kuinka usein siivotaan ja mitä
  • erityistarpeet ja -toiveet

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja saat tarpeisiinne räätälöidyn tarjouksen!


Yrityssiakkaamme luottavat meihin

Asiakkaanamme on kymmeniä tyytyväisä yritysasiakkaita, joiden toimitilojen puhtaanapidosta pidämme huolen. Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka samaistuvat arvoihimme ja ovat mukana tukemassa toimintamme tarkoitusta ja työntekijöidemme kehityspolkuja. On ilo huolehtia toimistojen ja muiden toimitilojen siisteydestä ja näin tukea hyvinvointia asiakasyrityksissämme.

Lue asiakkaidemme kokemuksista referenssisivuiltamme →

Jätä yhteydenottopyyntö