Siivouspalvelut yrityksille

Olemme yhteiskunnallinen, omistajilleen voittoa tavoittelematon siivousyritys. Tarjoamme laadukasta toimitilasiivousta Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Carestep on vastuullista ja laadukasta siivousta arvostavien yritysten ja organisaatioiden puhtaanapidon kumppani pääkaupunkiseudulla


Huolehdimme monipuolisesti erilaisten toimitilojen puhtaudesta – olipa kyse sitten toimistoista, kahviloista, ravintoloista tai myymälöistä. Siivoamme toimitiloja Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaanamme saat laadukasta siivousta ja putipuhtaita lopputuloksia, jotka edistävät viihtyisyyttä työpaikalla. Samalla tuet yhteiskuntavastuuta ja voit olla varma siitä, että palvelu tuotetaan vastuullisesti.

Olemme yhteiskunnallinen siivousyritys – kun asiakkaamme ostaa meiltä siivouspalvelua, käytämme koko liikevoittomme auttaaksemme yhteiskunnassa hankalaan asemaan jääneitä henkilöitä eteenpäin työelämässä. Voit lukea lisää toimintaperiaatteestamme täältä!

Carestep - Yrityssiivouspalvelut

Toimitilasiivousta laadulla ja huolella

Tarjoamme muun muassa seuraavia siivouspalveluita:

Palveluihimme kuuluu myös mm. yläpölyjen puhdistus, ikkunoiden pesu, lattioiden vahaus ja kiillotus, muuttosiivous ja desinfiointisiivous. Tuotamme siivouspalveluita räätälöidysti tarpeidenne mukaan. Jos et ole varma, millaisia siivouspalveluita tarvitsette, ei huolta – kartoitetaan tilanteenne ja tarpeenne yhdessä.

Jätä meille tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella! Siivottavan tilan ja siivoukseen liittyvien toiveidenne kartoituksen jälkeen voimme tehdä teille tarjouksen siivouspalveluista. Ja sitten eikun hihat heilumaan.

Palkkaamme henkilöitä, jotka ovat jääneet yhteiskunnassa hankalaan asemaan – vaikkapa kielitaidon puuttumisen vuoksi, mutta joilla on halu kehittyä ja mennä uralla eteenpäin. Elämänpolulla voi tulla vastaan mitä erilaisimpia kurveja. Kun yksilö saa tukea, voi hän aiemmista kurveista huolimatta tuoda parhaan panoksensa koko yhteiskunnan käyttöön.

Välitämme työntekijöistämme ja haluamme heidän kasvavan kohti unelmiaan. Käytämme koko liikevoittomme siivoojiemme henkilökohtaisia tavoitteita ja työuralla etenemistä edistävän koulutuksen ja ohjauksen mahdollistamiseen.

Suosimme vakituisia työsuhteita ja palkkaammekin työntekijöitä määräaikaisesti ainoastaan kesällä. Carestep ei käytä vuokratyövoimaa, vaan kaikilla työntekijöillä on työsopimus Carestepille. Maksamme aina työntekijöille suurempaa palkkaa kuin TES:issä määritelty minimipalkka.

Ympäristön hyvinvoinnin edistäminen on meidän kaikkien etu. Meille tämä tarkoittaa siivousta mahdollisimman pienellä kemikaalikuormalla, vedenkulutuksen minimoimista, kulkemista vähäpäästöisillä kulkuvälineillä, sekä toimintamme hiilijalanjäljen seuraamista.

Carestep - Toimitilasiivous paakaupunkiseudulla Carestep

Näin tuotamme laadukasta siivouspalvelua


  • Osaavat ja motivoituneet siivoojat ovat toimintamme sydän. Panostamme siivoustyön koulutukseen heti työsuhteen alusta alkaen. Aloitamme intensiivijaksolla, jonka jälkeen koulutus tapahtuu työn ohessa. Kaikilla siivoojillamme on aina myös kokeneemman ammattilaisen tuki takanaan.
  • Huomioimme aina erityistoiveenne sekä reagoimme tarpeisiinne ja toiveisiinne nopeasti. Haluamme tarjota parasta palvelua ja laatua.
  • Nimetyn siivoojanne lisäksi myös palvelupäällikkömme huolehtivat tarpeistanne. Panostamme laatuun niin siivoustyössä kuin palvelussa – palvelemme avoimesti ja henkilökohtaisesti.
  • Käytössämme on modernit laitteet ja työtapamme ovat tehokkaita. Näin saadaan puhtaita lopputuloksia ympäristövastuullisesti.

Huolehdimme toimistonne tai muun toimitilanne siivouksesta ammattitaidolla. Se on toimintamme ydin. Kun palvelemme asiakkaitamme laadulla, toimintamme laajenee, ja pystymme auttamaan yhä useampaa eteenpäin kehityspolullaan.

Tehdään yhdessä hyvää!

Matkassamme on jo useita vastuullisuuteen sitoutuneita asiakkaita, joiden tuki toimintaamme kohtaan on kullanarvoista. Yhdessä voimme auttaa yhä useampia henkilöitä eteenpäin työurallaan.

Lue lisää

Jätä tarjouspyyntö

Voit jättää meille tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella. Helena on teihin yhteydessä mahdollisimman pian, ensisijaisesti puhelimitse.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan käymään aina katsomassa tiloja paikan päällä, jotta saamme mahdollisimman tarkan kuvan siivottavasta tilasta sekä tarpeistanne ja toiveistanne. Siivottavan tilan ja siivoukseen liittyvien toiveidenne kartoituksen jälkeen voimme tehdä teille tarjouksen siivouspalveluista!

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä puhelimitse +358 45 783 353 73 tai laittaa meille sähköpostia info@carestep.fi.

Jätä yhteydenottopyyntö