Siivouspalvelua
laadulla ja huolella

Carestep on laadukasta siivousta arvostavien yritysten ja organisaatioiden puhtaanapidon kumppani pääkaupunkiseudulla.

Missiomme on tarjota laadukasta siivouspalvelua ja antaa työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti, jopa tavoittelemaansa tutkintoon asti. Olemme voittoa tavoittelematon siivousyritys, jolle vastuullisuus on toiminnan kantava pilari. Kumppaninamme voit tukea yhteiskuntavastuuta.

Siivouspalvelut yrityksille

Tarjoamme muun muassa seuraavia siivouspalveluita pääkaupunkiseudulla:

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme? Jätä meille viesti yhteydenottolomakkeella ja sovitaan tapaaminen!

Siivottavan tilan ja siivoukseen liittyvien toiveidenne kartoituksen jälkeen voimme tehdä teille tarjouksen siivouspalveluista. Ja sitten eikun hihat heilumaan.

Carestep siivouspalvelut - Me välitämme aidosti


Näin tuotamme laadukasta siivouspalvelua

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotamme laadukasta siivouspalvelua asiakkaidemme toimistoissa tai muissa toimitiloissa. Siihen kuuluvat luonnollisesti korkealaatuinen perussiivous ja sovitut lisäpalvelut, mutta myös tilanteeseen reagoiminen – jos tilannekohtaisia tarpeita ilmenee, siivoojamme ratkaisevat ne parhaansa mukaan.

Osaavat ja motivoituneet siivoojat ovatkin toimintamme sydän. Tämän vuoksi panostamme siivoustyön koulutukseen heti työsuhteen alusta alkaen. Aloitamme intensiivijaksolla, jonka jälkeen koulutus tapahtuu työn ohessa. Kaikilla siivoojillamme on aina myös toisen ammattilaisen tuki takanaan. Samalla kehitämme työskentelytapojamme, jotta siivoaminen sujuisi aina mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti.

Huolehdimme toimistonne tai muun toimitilanne siivouksesta ammattitaidolla. Se on toimintamme ydin. Kun palvelemme asiakkaitamme laadulla, toimintamme laajenee, ja pystymme auttamaan yhä useampaa eteenpäin kehityspolullaan. Olennainen osa Carestepin toimintaa onkin, että työntekijämme saavat myös muuta koulutusta siivospalveluun ja siivoamiseen liittyvän koulutuksen lisäksi.

Jokaiselle siivoojalle laaditaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma, joka räätälöidään kunkin omien tavoitteiden mukaisesti.​ Työntekijä voi esimerkiksi haluta suorittaa kielikursseja integroituakseen tehokkaammin yhteiskuntaan, tai viedä loppuun aiemmin kesken jääneen tutkintokoulutuksen. Siivoustyöstä hän saa mahdollisuuden ja tuen valitsemalleen koulutuspolulle, merkityksellisen työn, vakituisen työsuhteen, tukevan työyhteisön ja reilun palkan. Ajatuksena on, että vakituinen työ ja tuettu, motivoiva opiskelupolku toimivat ikäänkuin ponnahduslautana, joka vie yksilöä eteenpäin ja tuo ympäröivälle yhteiskunnalle.

Vastuullinen siivouspalvelu

Haluamme tuottaa toiminnallamme mahdollisimman paljon hyvää. Voit tutustua vastuullisuustyöhömme tarkemmin täällä.

  • Välitämme työntekijöistämme ja haluamme heidän kasvavan kohti unelmiaan. Käytämme liikevoittomme siivoojiemme henkilökohtaisia tavoitteita ja työuralla etenemistä edistävän koulutuksen ja ohjauksen mahdollistamiseen.
  • Elämänpolulla voi tulla vastaan mitä erilaisimpia kurveja. Kun yksilö saa tukea, voi hän aiemmista kurveista huolimatta tuoda parhaan panoksensa koko yhteiskunnan käyttöön.
  • Laadukkaat siivouspalvelut luovat viihtyisiä työympäristöjä, joissa organisaatiot voivat kehittyä ja työntekijät voida hyvin.
  • Ympäristön hyvinvoinvoinnin edistäminen on meidän kaikkien etu. Käytämme sähköautoa liikkumiseen mahdollisimman paljon. Siivoustyössä käytämme ainoastaan vastuullisia ja ekologisia puhtaanapitotuotteita.

Me välitämme aidosti. 💜