Asiakkaidemme kokemuksia: BSAG

Positiivinen ja toimiva vuorovaikutus tekee toimivan yhteistyön


Itämeri on kriittisessä tilassa ja sitä pidetäänkin yhtenä maailman saastuneimmista meristä. Vakavimpia Itämerta uhkaavia ongelmia ovat rehevöityminen, vaaralliset aineet, meriliikenteen riskit, ilmastonmuutos ja luonnon monimuotoisuuden väheneminen. Itämeren valoisamman tulevaisuuden puolesta toimii Baltic Sea Action Group (BSAG), viralliselta nimeltään Elävä Itämeri säätiö.

BSAG tuo yhteen tieteentekijöitä ja päättäjiä, aktivoi yrityksiä löytämään ja toteuttamaan ratkaisuja Itämeren hyväksi sekä tuo yhteen tahoja, joiden panosta tarvitaan Itämeren pelastamiseksi.

Säätiön Espoossa sijaitsevan toimiston siivouksesta huolehtii Carestep. Kysyimme BSAG:n kokemuksista Carestepin kanssa palvelupäällikkö Elena Belleltä. Millainen ensivaikutelma ja ylipäätään kokemus Carestepin toiminnasta ja henkilökunnasta on jäänyt?

– Siivouspalvelut kuuluvat vuokrasopimukseemme ja palveluntarjoajan vaihduttua matkan varrella on vaikea sanoa ensivaikutelmaa. Pyrin kuitenkin tutustumaan meillä käyvään siivoushenkilökuntaan, ja kokemukseni Carestepin henkilöstöstä on ollut erittäin positiivinen, kertoo Belle.

Carestep hoitaa BSAG:n toimiston perussiivouspalvelut. Käytännössä siistijät huolehtivat toimiston siisteydestä kokonaisvaltaisesti roskakorien tyhjennyksestä pöytien pyyhkimiseen ja imurointiin, lattioiden pesusta neuvottelutilan ja keittiön järjestämiseen.

Carestepin henkilökunnan osaaminen ja tunnollisuus sekä palveluiden hinta-laatusuhde saavat Belleltä kiitosta. Hän mainitsee myös, että Carestepin siistijöiden asiakaspalveluhenkisyys on kunnossa.

– Vuorovaikutus siivoushenkilökunnan kanssa on ollut hyvää. He ovat todella ystävällisiä, kertoo Belle.

Entä minkä tekijöiden vuoksi muidenkin organisaatioiden kannattaisi valita Carestepin siivouspalvelut toimistolleen? Toimistotyöskentelyn lisääntyessä ja yhteistyön pidetessä kokemusta palveluista kertyy lisää, jolloin kokonaisuutta on entistä helpompi arvioida. Tähänastisen kokemuksen perusteella Belle nostaa esiin, että Carestep kannattaa valita huolehtimaan toimiston siivouksesta erityisesti osaavan ja ystävällisen henkilökunnan vuoksi, joka yrittää aina auttaa ja ratkaista parhaan kykynsä mukaan, mikäli asiakkaalla herää kysyttävää.

Kiitos BSAG:lle haastattelusta ja yhteistyöstä!

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit