Tarinamme

Carestep syntyi laadukkaan toimistotosiivouksen tarpeesta, ja halusta tuottaa hyvää.

Polku työelämässä tai opiskelumaailmassa voi katketa monista syistä – ja polulle palaaminen voi olla vaikeaa. Carestep on olemassa, jotta yhä useampi voisi saada tukea ja työkaluja mielenkiintoisen työuran rakentamiseen. Tuemme työntekijöitämme tavoitteidensa saavuttamisessa, kuten kesken jääneen tutkintokoulutuksen loppuunsaattamisessa.

Meidän näkökulmastamme työnteon ei tule muodustua esteeksi omien haaveiden tavoittelemiselle. Carestepillä voi tehdä työtä ja samalla saada tukea oman osaamisensa kehittämiseen ja haaveita kohti etenemisee oppimisen avulla. Huolimatta siitä, liittykö haave yrittäjyyteen, kielen opiskeluun tai työskentelyyn tietyllä alalla tai tehtävässä. Työntekijämme saavat vakituisen työn ja reilun korvauksen lisäksi henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti koulutusta, kielikursseja tai uraohjausta.​

Asiakkaillemme tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita, jotka edistävät viihtyvyyttä työpaikalla. Olemme siivousyritys, jonka päämääränä on tuottaa mahdollisimman paljon hyvää.

Carestep tuottaa vastuulliset siivouspalvelut


Urahaaveita tukemassa, kehityspolkuja luomassa

Tavoitteenamme ei ole ainoastaan kouluttaa henkilöstöämme ammattitaitoisiksi siivousalan työntekijöiksi, vaan myös mahdollistaa heidän siirtymisensä muiden alojen opintoihin. Haluamme nähdä jokaisen hyödyntävän koko potentiaalinsa.

Tavoitteemme Carestepissä on, että jokainen työntekijämme siirtyy jonakin päivänä eteenpäin työurallaan. Se voi tapahtua joko meillä Carestepillä tai sitten muualla, osaavampana ja paremmilla taidoilla varustettuna työntekijänä kuin meille tullessaan.

Näin voimme yhdessä, puolin ja toisin, antaa oman panoksemme yhteiskunnan toimintaan.