Asiakkaidemme kokemuksia: Helvar

Carestep huolehtii Helvarin toimitilojen siivouksesta ammattitaidolla


Helvar Oy Ab on yksi maailman johtavista älykkäiden valaistusratkaisujen ja LED-valaisinkomponenttien toimittajista. Heidän missionaan on tehdä arkisista paikoista valoisampia tiloja, jotka ovat täydellisen toimivia, älykkäitä ja tulevaisuutta varten suunniteltuja.

Helvarin pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja se käyttää Carestepin siivouspalveluita säännöllisesti. Kysyimme heiltä heidän Carestep-kokemuksistaan, ja vastauksena saimme vain luottavaista positiivista palautetta:

– Jo ensimmäisellä tapaamisella Carestepin kanssa huomasimme huolehtivan henkilökunnan ja tiimin suuren innostuksen. Tiimin ammattilaisilla on laaja kokemus, mikä oli meille tärkeää, sillä olimme tyytyväisiä edelliseen siivouspalveluumme ja päätimme kokeilla Carestepiä. Heidän hyväntekeväisyyspalvelunsa oli myös tärkeä valttikortti päätöksessämme.

– Henkilökunta on ammattitaitoista ja reipasta. He ovat hyvin tavoitettavissa, ja palaute otetaan aina hyvin vastaan ja siihen vastataan välittömästi. Carestepin hinta-laatusuhde on sopiva, ja heillä on myös ennakoiva työskentelytapa, joka paljastaa aktiivisesti puutteet kehitettäväksi.

– Suosittelemme ehdottomasti Carestepin palveluita heidän ammattitaitonsa, avoimuutensa, rehellisyytensä ja positiivisten työskentelytapojensa vuoksi!

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit