Asiakkaidemme kokemuksia: Haahtela

Täsmällisyyttä ja puhdasta jälkeä – siivouspaletti hienosti kasassa


Carestep hoitaa Haahtelan Bulevardilla, Helsingissä, sijaitsevien upeiden toimistotilojen ylläpitosiivouksen. Pääsimme iloksemme istumaan alas Haahtelan aulapalveluista vastaavan Päivi Pinonummen ja Head of Culture & Peoplen, Minna Kerko-Rämäsen kanssa ja kuulla, miten Haahtelalla on koettu Carestepin siivouspalvelut.

– Olin aivan hämmästynyt, että miten täydellistä voi olla. Jos siivoja ei kävisi, huomaisihan sen toki, mutta meillä on täällä niin täydellistä – aivan kuin mikään ei liikahtaisi, kuvailee Päivi yhteistyön alkutaipaleella heränneitä ilontunteita.

– Muistan, että ensivaikutelma Carestepistä oli hyvin lämminhenkinen. Kilpailutimme useita eri siivousalan toimijoita, ja Carestepistä välittyi luottavainen ja lämmin tunne, jatkaa puolestaan Minna.


Kaikki tiet johtavat puhtaaseen toimistoon

Työn jälki on pysynyt korkealla tasolla toki myös yhteistyön jatkuessa. Haahtelalla on oltu erittäin tyytyväisiä siivouksen jälkeen ja Carestepin toimintaan kokonaisuudessaan.

– Kaikki hoituu. Jopa asiat, joita en ole itse vielä ehtinyt ajatella. Meillä käy pääsääntöisesti Bless, joka hoitaa työnsä todella tarkasti ja tunnollisesti, Päivi kertoo.

Yhteinen viestintäkanava helpottaa palvelupäällikön, siivoojan ja Haahtelan välistä kommunikaatiota. Tavaroiden tilauksista ja esimerkiksi poikkeuksista siivoustarpeissa saadaan sovittua kätevästi.

Haahtelan tilat jakautuvat neljään eri kerrokseen. Niissä työskentelee eri alojen ammattilaisia, ja esimerkiksi ohjelmistokehittäjillä voi olla useita ruutuja käytössä. Ison kokonaisuuden ja laajojen pintojen lisäksi siis myös tarkkuutta vaativaa siivoustyötä toimitiloista löytyy.

– Aamu kuin aamu, niin tavarat ovat paikoillaan ja on puhdasta. Tietyllä tavalla ei edes huomaa, että kukaan on käynyt. Paitsi että kaikkialla on puhdasta, sanoo Minna.

Muuta evästeasetuksia katsoaksesi videon

Hallinnoi evästeitä


Vastuullinen kumppani, oman vastuullisuusajattelun mukaisesti

Kun Haahtelalla päätettiin aikoinaan lähteä hakemaan uutta siivouskumppania, kilpailutuksessa oli mukana useita siivousyrityksiä. Vertailupohjaa siis löytyy. Lämminhenkisyyden lisäksi Haahtelalla arvostettiin sitä, että kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saatiin tyhjentävät vastaukset.

– Luonnollisesti alusta asti viehätti Carestepin toiminnallaan levittämä hyvä. Tämä menee yksi yhteen sen kanssa, mitä me myös Haahtelassa edustamme – mikä kuuluu arvopohjaamme, kuvailee Minna olennaisesti Carestepin valintaan vaikuttanutta osa-aluetta.

Myös Carestepin selkeä palvelukuvaus saa kiitokset. Mitä palveluun sisältyy ja miten hinnoittelu menee, oli avattu kuvauksessa kiitettävästi, ja näin tuettiin siivousyrityksen valintaan liittyvää päätöksentekoa.


Täsmällistä ja joustavaa reagointia siivoustarpeisiin

Päivin mukaan Carestepin siivoojien toiminta on täsmällistä, niin aikataulun kuin siivoustyön suhteen. Mitä pitää hoitaa, tulee hoidetuksi.

– Kaikki on hyvin, täydellisesti, Päivi summaa.

Kiitosta tulee myös siivoojan joustavuudesta. Haahtelan toimitiloissa on tehty vuoden 2022 aikana remonttia, mikä luonnollisesti vaikuttaa siivoustyön tekoon. Siivouksen suhteen on kuitenkin itsenäisesti tehty hyviä ratkaisuja remontin ehdoilla ja Haahtelan tarpeiden mukaan.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä. Voin suositella Carestepiä ehdottomasti myös muille. Työn jälki, laatu, täsmällisyys, kaikkiaan koko paletin toimivuus on erittäin hyvällä tasolla, kuvailee Minna ja jatkaa:

– Se on myös hyvän yhteistyön edellytys, että kun matkan varrella tulee muutosehdotuksia, niihin suhtaudutaan positiivisesti ja ymmärtäväisesti. Ja näin Carestep on toiminut.


Kiitämme Haahtelaa haastattelusta ja yhteistyöstä! 💜

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit