Tutustu Carestepin tiimiin

Carestepin motivoituneiden tekijöiden tiimi koostuu toimintaamme koordinoivista ammattilaisista, esihenkilöistä ja siivoojista. Tiimiin kuuluu tällä hetkellä parisen kymmentä henkilöä.

Ihmiset, jotka innostuvat mahdollisuudesta tehdä laadukasta siivoustyötä, oppia uutta ja kehittää itseään, ovat Carestepiä varten. Ja Carestep on olemassa heitä varten.

Carestepin motivoituneiden tekijöiden tiimi koostuu toimintaamme koordinoivista ammattilaisista, esihenkilöistä ja siivoojista. Tiimiin kuuluu tällä hetkellä parisen kymmentä henkilöä. Tutustu esimerkiksi Feribaan, Vladaan & Iraan sekä Gladyyn blogissamme!

Carestepillä työntekijät ovat kaikki kaikessa. Tiimimme koostuu erilaisista taustoista tulevista ihmisistä. Haluamme voimaannuttaa erilaisia vahvuuksia ja kohdata jokaisen yksilönä. Monikulttuuriseen työyhteisöömme kuuluu työntekijöitä eri kansalaisuuksilla, kuten FI, EE, PH, IQ, AF, UA, XK, NP.

Käytämme kaikki liiketoimintamme voitot työntekijöidemme henkilökohtaisia tavoitteita ja työuralla etenemistä edistävän koulutuksen sekä ohjauksen mahdollistamiseen. Voit lukea lisää toimintaperiaatteestamme täältä.

Työntekijöidemme tarinat ovat yksilöllisiä ja inspiroivia. Esimerkiksi:

Kaikki tämä mahdollistetaan laadukkaiden siivouspalveluiden avulla. Asiakkaanamme autat meitä auttamaan!


Carestepiä luotsaa Helena Sopen-Luoma

Helena Sopen-Luoma on toiminut Carestepin vetäjänä helmikuusta 2022 alkaen. Helenalla on vankka kokemus palvelualalta. Hän nauttii työn tekemisestä ihmisten kanssa ihmisille, ja vastuullinen liiketoiminta ESG-periaatteiden mukaisesti on lähellä hänen sydäntään.

"Intohimoni on työskennellä ihmisten kanssa. Erityisen tärkeää minulle on liiketoiminnan edistäminen vastuullisten arvojen mukaisesti, luoden ympärillemme yhteistä hyvää."

Carestep siivouspalvelut HelenaTutustu carestepiläisiin

Tutustu blogissamme työntekijöidemme tarinoihin ja mietteisiin Carestepillä työskentelystä. 💜

Lue lisää