Tutustu carestepiläisiin: Feriba

Viime vuonna haastattelimme työntekijäämme Feribaa, kun hän oli juuri aloittanut työt Carestepillä. Feriba on kotoisin Afganistanista, jossa hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa opettajana. Hän on tällä hetkellä asunut jo melkein 30 vuotta Suomessa.

Näin iloinen ja aurinkoinen Feriba kommentoi työtään Carestepillä viime vuonna:

– Olen valmiina työvuorooni jo monta tuntia ennen sovittua aloitusaikaa, sillä olen niin innoissani työstäni. Olen pitkästä aikaa löytänyt työpaikan, jossa viihdyn koko sydämestäni niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin ansiosta.

Mitä kuuluu, Feriba?

Nyt kun taivalta Carestepillä on kulunut jo melkein puolitoista vuotta, kysyimme Feriban kuulumisia.

– Silloin kun alotin työt Carestepillä, koitin miettiä, mitä haluaisin opiskella. En kuitenkaan löytänyt omalta tuntuvaa alaa, joten tuli idea perustaa oma yritys.

Herkullisen afganistanilaisen ruuan salat osaava Feriba perusti tänä vuonna oman catering-yrityksensä Feriba's Catering, jonka kautta voi tilata erilaisiin tilaisuuksiin tarjoiluja. Feriba kertoo, että yritystoiminta on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, ja tulevaisuudessa hän toivoo yrityksen kasvavan.

Kysyimme, mitä neuvoja Feriba antaisi muille, jotka haluavat tavoitella urahaaveitaan:

– Minun neuvoni on se, että aloittaakseen ei tarvitse välttämättä löytää sitä työtä, jonka tekemisestä tykkää 100%. Jostain täytyy aloittaa, ja vain siten pääsee etenemään uralla. Ja kaikki työkokemus vie eteenpäin! Itse olin pitkään työttömänä, mutta päästessäni Carestepille olen päässyt etenemään kohti urahaaveitani.

Feriban catering-palveluun voi tutustua Instagramissa @feribascatering.


Toimintamme ydin on tukea henkilöstömme urahaaveita

Carestepillä käytämme koko liikevoittomme henkilökuntamme henkilökohtaisten uraunelmien ja -kehityksen tukemiseen. Työntekijämme saavat uraohjausta ja koulutusta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan – oli se sitten vaikkapa sparrausta yrittäjyyden aloittamisessa.

Lue lisää toiminta-ajatuksestamme täältä. 💜

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit