Iloinen virstanpylväs – ensimmäinen täysin oma kielikurssi työntekijöillemme

Carestepin toiminnan ydin on, että kaikki toiminnan tuotto kohdistetaan työntekijöiden henkilökohtaisten urahaaveiden ja koulutuspolkujen tukemiseen. Yksi olennainen koulutustoive ja -tarve henkilöstön joukossa on kielikoulutus.

Tämän vuoksi syksyllä 2022 koittikin meille tärkeä virstanpylväs, kun saimme ensimmäistä kertaa aloitettua täysin oman, työntekijöillemme räätälöidyn suomen kielen kurssin.

Puolen vuoden suomen kielen kurssilla edistyttiin A1-tasolle asti

Kurssin aikana opiskelijat perehtyivät suomen kielen alkeisiin ja siirtyivät edistyneempiin aiheisiin aina A1-tasolle saakka. Noin puolen vuoden mittaisella kurssilla he omaksuivat hienosti suomen kieliopin perusteet ja tavalliseen arki- ja työelämään liittyvää sanastoa.

Kurssin päättyminen oli syy juhlaan – juhlistimme ahkeria kielenopiskelijoitamme kukituksen ja kakkukahvien merkeissä. 🥳


Kieltä oppimalla yhteenkuuluvuuden tunnetta ja parempia työ- ja vaikuttamismahdollisuuksia

Kielen oppiminen on olennainen osa yksilön sopeutumista yhteiskuntaan ja sen kulttuuriin. Kielitaito mahdollistaa sujuvamman vuorovaikutuksen ja sitä kautta myös sosiaalisten verkostojen kasvun. Kielen oppiminen auttaa sekä arkiaskareiden suorittamisessa että usein myös työelämässä. Nämä kaikki tekijät lisäävät henkilön yhteenkuuluvuuden tunnetta ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Asiakkaamme mahdollistavat kaiken

Asiakkaidemme ansiosta pystymme mahdollistamaan työpaikan ja koulutuksen mahdollisimman monelle. Kun asiakas ostaa meiltä laadukasta siivouspalvelua, kohdennetaan kaikki tuotot henkilöstön kehittämiseen. Näin voimme yhdessä antaa oman panoksemme yhteiskunnan toimintaan. 💜

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit