Tutustu carestepiläisiin: Glady

Ketä Carestepin porukkaan kuuluu? Tutustutaanpa!

Glady tuli Suomeen Au Pairiksi Filippiineiltä muutama vuosi sitten. Keväällä 2022 hän aloitti työt Carestepillä, ja nyt hän on ollut vakituisena työntekijänä jo lähes 2 vuotta.

– Au Pair -vuoden jälkeen halusin jäädä Suomeen, ja kokea elämää täällä. Tämä mahdollistui, kun pääsin aloittamaan työt Carestepillä, Glady kertoo.


  Mitä olet pitänyt Carestepillä työskentelystä?

  Glady kertoo, että kahden vuoden työskentelyn aikana Carestepistä on tullut hänelle hyvän työpaikan lisäksi tärkeä tuki.

  – Minulle Carestep kuin “koti poissa kotoa” – kuin toinen perhe. Carestepillä meistä työntekijöistä huolehditaan ja meitä todella arvostetaan. Se on yksi tärkeimmistä asioista, joita työpaikaltani odotan, Glady iloitsee.

   Mitä odotat tulevaisuudelta?

   Glady on tehnyt Carestepillä ollessaan suomen kielen opintoja. Opinnot jatkuvat edelleen, ja tulevaisuudessa haaveena on, että taito auttaisi etenemään työuralla. Hän näkee kielen oppimisen merkittävänä askeleena yhteiskuntaan integroitumisessa ja urapolulla etenemisessä.

   – Tavoitteenani on oppia suomen kieltä lisää, jotta pääsen tulevaisuudessa käyttämään sitä työelämässä. Kieliopinnoista on todella iso apu meille maahanmuuttajille, Glady toteaa.

    Mitä teet vapaa-ajallasi?

    – Vapaa-aikani kuluu yleensä Suomessa seikkaillessa – tykkään tutustua täällä uusiin paikkoihin!

     Kaikki artikkelit

     Katso kaikki artikkelit