Tutustu carestepiläisiin: Christine

Ketä Carestepin tiimiin kuuluu? Tutustutaanpa!

Christine aloitti Carestepillä noin puolitoista vuotta sitten. Iloinen Christine kertoo olleensa tyytyväinen työhönsä carestepiläisenä. Hänet tunnetaankin tunnollisena ja asiakaspalveluhenkisenä siivoojana:

“Vahvuuteni siivoojana on, että olen ahkera ja hyvin järjestelmällinen, sekä oma-aloitteinen. En pelkää haasteita, niin työssä kuin elämässäkään. Pyrin aina täyttämään odotukset.”

Carestep siivouspalvelut pääkaupunkiseudulla


Christine kertoo, että työ Carestepillä on uusien työkokemusten ja henkilökohtaisen koulutuksen lisäksi tuonut uusia ystäviä, joilla on samanlaiset tavoitteet elämässä – kehittyminen ammatillisesti. Hän on iloinen, että Carestepillä voi tehdä samalla töitä saavuttaen taloudellisen vakauden elämään, ja samalla kehittää itseään ammatillisesti.

”Carestepillä työskentely on hienoa, koska he mahdollistavat meille taloudellisesti vakaan aseman, sekä samalla tukevat henkilökohtaista urakehitystämme. Saamme mahdollisuuden kehittää itseämme ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.”

Tällä hetkellä Christinen koulutussuunnitelmaan kuuluu muun muassa suomen kielen opetusta. Tulevaisuudessa hän haluaa osata kieltä niin, että kommunikointi sujuu helposti.

Vapaa-aika Christinellä kuluu perheen kanssa:

”Vietän paljon aikaa kotona lasten kanssa. Välillä seikkailemme Helsingissä, nautimme ja tutustumme eri paikkoihin täällä.”Vastuullinen toimisto siivouspalvelu Helsinki

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit