Yhdistä työnteko ja opiskelu

Etene kohti uratavoitteitasi opiskellen ja tee samalla töitä. Miten tämä toteutetaan Carestepillä?


Carestep työllistää henkilöitä, jotka haluavat tehdä laadukasta siivoustyötä ja ovat valmiita sijoittamaan aikaa kouluttaakseen itseään. Haluamme, että toimintamme tuottaa hyvää monin tavoin: puhtaita ja houkuttelevia toimitiloja asiakkaillemme sekä innostavia kehittymisen mahdollisuuksia työntekijöillemme.

Missiomme on tarjota laadukasta siivouspalvelua ja samaan aikaan antaa työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää itseään ammatillisesti, jopa tavoittelemaansa tutkintoon asti. Haluamme olla ponnahduslauta ja tuki, joiden avulla rakentaa mielenkiintoinen ja merkityksellinen työura.

Käytännössä me palautamme koko liikevoittomme työntekijöillemme koulutuksen muodossa. Tämä voi tarkoittaa käytännönläheistä koulutusta, kielikursseja, kesken jääneiden opintojen tukemista tai muuta ammatillista ohjausta.

Liity Carestepin tiimiin | Avoimet työpaikat Espoo


Tarjoamme työntekijöille siis mielekkään työn lisäksi erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja kehityspolkuja. Uraohjauksemme tukee silloinkin, kun työntekijän tavoitteena on siirtyä tulevaisuudessa johonkin muuhun tehtävään tai jollekin muulle alalle kuin siivousalalle. Kehityspolut pohditaan kullekin työntekijälle sopivaksi, hänen tilanteestaan ja toiveistaan riippuen.


Haluaisitko mukaan rakentamaan ainutlaatuista siivousalan toimintaa?

Toimintamme laajenee ja rekrytoimme uusia siivoojia. Voit katsoa avoimet työpaikkamme täältä. Mikäli avoimia paikkoja ei ole, lähetä meille avoin hakemus.

Siivoojien työsuhteet ovat meillä vakituisia. Tehtävässä pääsee tekemään merkityksellistä työtä huolehtimalla asiakkaiden toimistojen siisteydestä ja arjen sujuvuudesta. Samalla siivoojaa pääsee kehittämään itseään ja ainutlaatuista konseptiamme siivousalalla.

Työtä tehdään asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Työajat vaihtelevat, mutta pääsääntöisesti työtä on maanantaista perjantaihin.

Käytössämme on laadukkaat ja ammattimaiset työvälineet, jotka takaavat turvallisen ja ergonomisen työskentelyn. Jokainen työntekijämme saa kattavan perehdytyksen työhön ja tukea kehittyäkseen.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ainutlaatuisia mahdollisuuksia kehittyä työurallaan, omat mielenkiinnonkohteet huomioiden.

Lue lisää ja hae mukaan tiimiimme!

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit