Kaakelilattiat puhtaaksi harjapesurilla

Kaakelilattian saumojen puhdistus vaatii tehokkaita työvälineitä. Meillä Carestepillä homma hoituu käden käänteessä harjapesurin avulla!


Kaakelilattioissa lika kertyy usein kaakeleiden saumoihin ja pinttyy helposti, mikä voi tehdä lattiasta epäsiistin ja hankalasti puhdistettavan. Näiden likakerrosten taltuttamiseen tarvitaan usein tehokkaampia keinoja.

Harjapesurilla kaakelilattia saumoineen saadaan puhtaaksi käden käänteessä. Carestepillä käytössämme on i-Scrub harjapesuri. Tällä ketterällä ja kevyellä laitteella lattiapintojen peseminen sujuu kuin tanssi.

Katso, kuinka laitteella saadaan ihmeitä aikaan carestepiläisten käsissä! 👇


Voimme käyttää harjapesuria monenlaisten kovien lattiapintojen puhdistamiseen tehokkaasti, huomioiden kunkin lattiapinnan vaatimat ominaisuudet. Pestyjen pintojen kuivuminen on nopeaa, sillä harjapesuri jättää lattian vain kevyesti kosteaksi. Lattiat ovat siis käyttövalmiita lyhyessä ajassa! Lisäksi harjapesuri on ympäristöystävällinen, sillä se käyttää vettä ja pesuainetta säästeliäästi.

Ammattitaidolla ja oikeanlaisten työvälineiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia siivouspalveluita – aina laadulla ja huolella. Voit tutustua siivouspalveluihimme ja toiminta-ajatukseemme täällä!

Onko teidän toimitiloissanne tehopuhdistusta kaipailevia lattiapintoja? Ota yhteyttä, niin annetaan lialle kyytiä. ✨

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit