Joulutunnelmaa toimistolle

Joulusiivous ja muut vinkkimme viihtyisään toimistoon


Joulu lähestyy, ja onhan se toimistokin kiva koristaa oikeaan tunnelmaan, pimeintä vuodenaikaa piristämään. Kokosimme muutaman simppelin vinkin, joilla panostat toimiston joulutunnelmaan ja viihtyvyyteen!


1. Järjestä henkilöstölle joulutalkoot 🎄

Koristeita toimistolle ja mukavaa yhteistä tekemistä henkilöstölle – win-win! Talkoot voi järjestää helposti toimistolla vaikkapa vapaaehtoiseen after work -tyyliin.

Paikalle on hyvä järjestää askartelualustat, joilla helpotat siivoamista talkoiden päätyttyä, sekä tietysti liimaa ja muita tykötarpeita. Ekologisuuteen panostat, kun osallistujat keräävät yhteistuumin materiaaleiksi toimistolle ja kotinurkkiin kertyneitä ylimääräisiä materiaaleja. Esimerkiksi jäätelötikuista saa näyttävän joulutähden. Netti on pullollaan innostavia DIY-ideoita, kurkkaa vaikka Pinterestiin tai Instagramiin!

Yleensä koristeita syntyy sen verran, että niitä riittää sekä kotiinviemisiksi että toimistolle. Sopikaa järkevä säilytyspaikka toimiston koristeille, ja säilökää ne sinne loppiaisen jälkeen seuraava vuotta odottamaan. Kertakäyttöisiä koristeita ei nimittäin kannata tehdä, vaan vuodesta toiseen toimistoa ilahduttavat koristeet luovat omalta osaltaan perinteitä. Ja silti talkoita voi pitää vaikka vuosittain. Laatu ennen määrää.

Askartelu ei ole kaikkien juttu, mutta talkoiden tuotokset miellyttävät varmasti jokaista toimistolla käyvää. Hyvä idea talkoille voi myös olla yhteisen joulukalenterin teko – se ilahduttaa pitkin joulukuuta myös niitä, jotka eivät pääse talkoilemaan.


2. Panosta toimiston joulusiivoukseen 🧽

  Joulusiivous kotona on tuttu juttu kaikille. Mutta entäpä toimiston joulusiivous? Joulusiivous on yleensä perussiivousta perusteelliseempi siivouskerta, jolloin viedään esimerkiksi matot kunnolla tuulettumaan pakkaseen ja samalla esille laitetaan jouluvaloja tai vaikkapa jouluinen pöytäliina. Ah, mitä tunnelmaa!

  Siisti toimisto luo – aivan kuten siisti kotitikin – mukavaa ja rauhallisempaa jouluun laskeutumisen tuntua.

  Toimistolla perusteellisempi siivous voi sisältää esimerkiksi yläpölyjen pyyhinnän. Carestepiltä löydät myös muita lisäsiivoupalveluita, ihan tarpeesi mukaan.

  DYI joulukalenteri


  3. Uusi vuosi, uusia mahdollisuuksia 📚

  Uuden vuoden lähestyessä moni miettii, mitä haluaisi mahdollisesti omissa tavoissaan ja tottumuksissaan kehittää seuraavalle vuodelle. Kokeilla jotain uutta!

  Samaa ajatusta voi soveltaa myös työyhteisön sisällä. Ovatko kahvikupit olleet keittiössä aina vähän hassussa paikassa? Haluaisiko useampi lukea enemmän kirjoja? Ovatko toimistotarvikekaapit aina aivan mullinmallin?

  Uusi vuosi on hyvä mahdollisuus viimein siirtää ne kahvikupit kätevämpään paikkaan, perustaa toimistolle oma kirjasto ja järjestää kaapit hankkimalla säilytyslaatikoita ja tarrakone, jolla merkitä mitä mihinkin kuuluu.

  Työyhteisöstä löytyy yleensä niitä, joiden sormet oikein syyhyävät päästä kiinni tällaisiin projekteihin! Ja aina voi palkita järjestelijät vaikka herkkueväillä. 😋


  Jos toimistonne siivous kaipaisi uutta terää, ota yhteyttä meihin. Carestep tuottaa laadukasta siivousta ympäri vuoden.

  Voit tutustua tarinaamme ja toiminta-ajatukseemme täällä.

  Kaikki artikkelit

  Katso kaikki artikkelit