Carestepin vuosi 2022

Vastuulliselle ja laadukkaalle siivouspalvelulle on tilausta


Carestepin vuotta 2022 voi katsoa taaksepäin tyytyväisenä tiiminä. Siivouspalveluillemme on tilausta, ja jatkamme kasvuamme.

Siivouspalveluidemme asiakasmäärä kaksinkertaistui vuoden 2022 aikana. Uuteen vuoteen lähdetään myös hyvin positiivisissa tunnelmissa, sillä tiedossa on uusien siivouskohteiden aloituksia.

Olemme pystyneet edelleen kehittämään yhteistyötä pidempiaikaisten asiakkaiden kanssa sekä aloittamaan yhteistyön useiden uusien, yhtälailla vastuulliseen ajattelutapaan sitoutuneiden asiakkaiden kanssa.

Haluamme lähettää lämpimän kiitoksen jokaiselle asiakkaallemme, kumppanillemme ja työntekijällemme!


Kehityksen vuosi 2022

Carestep siivouspalveluita pääkaupunkiseudulla, ja tarvittaessa liikumme paikasta toiseen ympäristöystävällisesti keväällä hankkimallamme sähköautolla. Bongaa Carestep-auto liikenteestä! 😉

Henkilöstömäärämme on kasvumme myötä tuplaantunut vuoden 2022 aikana. Se tarkoittaa, että uusia, innostavia kehityspolkuja on luvassa jatkossakin, yhä useampia. Olemme erityisen iloisia, että olemme voineet tarjota jo kahdelle Ukrainasta Suomeen saapuneelle kokoaikaisen työpaikan.

Huomaamme myös, että sana meistä on työntekijöiden keskuudessa kiirinyt, ja saamme yhteydenottoja hienoilta tekijöiltä. Aivan vuoden lopulla palkkasimme myös uuden siivouspalvelupäällikön, jonka kokemus ja ammattitaito tulevat tarpeeseen siivouskohteidemme lisääntyessä.


Uuden oppiminen vie eteenpäin

Toiminta-ajatuksemme mukaisesti olemme onnistuneet tukemaan työntekijöitämme heidän koulutuspoluillaan. Yhden työntekijämme opiskelut edistyivät niin, että hän valmistui tradenomin tutkintoon (AMK) kesän alussa. Lisäksi yksi työntekijöistämme on tuellamme saanut oppisopimuksen kautta suoritettua puhtausalan ammattitutkintoon osatutkinnon. Onnittelumme vielä tässäkin yhteydessä!


Yksi Carestep-unelma toteutui, kun pääsimme aloittamaan ikioman kielikurssin, täydellä ryhmällä. Tarjoamme työntekijöillemme työpaikkasuomi-kielikurssin, joka alkoi syksyllä 2022 ja jatkuu vielä pitkälle kevääseen 2023.


Paljon, mistä olla iloinen vuodessa 2022. Paljon, mitä voimme vielä tehdä vastuullisen siivousalan sekä oppimisen ja urapolkujen tukemisen saralla.

Valoisaa joulua ja uutta vuotta kaikille!

T. Carestepin väki

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit