Toimistosiivous kevään kynnyksellä – 7 vinkkiä

Kevät alkaa olla täällä ja se tarkoittaa, että on aika toimiston kevätsiivoukselle! Siisti työympäristö ja raikas huoneilma parantavat merkittävästi viihtyvyyttä ja työhyvinvointia.

Ihana auringonvalo tulvii sisään ikkunoista ja ilmassa on kevään tuntua. Valo kuitenkin paljastaa armotta talven aikana nurkkiin kertyneet pölyt ja liat, jotka ovat jääneet huomaamatta. On aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin! 🧽

Kokosimme pienen muistilistan toimiston kevätsiivoukseen:

  1. Työpisteiden ja työvälineiden siivoaminen. Puhdista työpöydät huolellisesti. Tyhjennä pöytä tavaroista ja anna pölylle kyytiä. Pyyhi myös pöydällä olleet työvälineet – kuten näyttö, näppäimistö, hiiri ja kynäkori.
  2. Mattojen ja tekstiilien imurointi tai pesu. Puhdista toimiston matot ja muut tekstiilit, kuten verhot, imuroimalla tai pesemällä. Puhtaat tekstiilit raikastavat huoneilmaa kummasti!
  3. Keittiön ja taukohuoneen siivoaminen. Keittiön ja taukohuoneen kaapit kannattaa tyhjentää ja puhdistaa. Tarkista, että elintarvikkeiden parasta ennen -päiväykset ovat kunnossa. Puhdista myös jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.
  4. Yläpölyjen puhdistus. Poissa silmistä, poissa mielestä? Ei sentään! Yläpölyt kertyvät helposti kaappien päälle ja korkeisiin paikkoihin, joihin ei normaalisti tule kurkattua. Yläpölyjen puhdistaminen on tärkeää toimiston ilmanlaadun kannalta.
  5. Ikkunoiden pesu sisäpuolelta. Puhtaat ikkunat luovat valoisan ja raikkaan ilmapiirin toimistoon. Pese ikkunat sisäpuolelta huolellisesti, jotta valo pääsee paremmin sisään.
  6. Lattioiden imuroiminen ja pesu. Kevätsiivouksen yhteydessä lattiat kannattaa imuroida ja puhdistaa normaalia perusteellisemmin. Samalla voi myös pyyhkiä lattialistat.
  7. Kaappien järjestely. Kevätsiivouksen yhteydessä voi myös järjestellä toimiston kaappeja. Käy kaappien sisältö läpi, järjestele tavarat siististi säilytyslaatikoihin, ja merkkaa laatikoiden sisältö. Näin kaikki tavarat löytyvät helposti ja nopeasti.

Kevätsiivouksessa hommaa riittää, mutta urakan jälkeinen näky on palkitseva. Siivouksen jälkeen huoneilma tuntuu raikkaalta ja tavarat ovat järjestyksessä.

Carestepin toimistosiivouspalvelut aina apunasi


Jos kuitenkaan aikaa toimiston perusteelliselle siivoamiselle ei löydy, niin Carestepin tiimi on apunasi. Kerrot vain tarpeistasi ja toiveistasi, niin me suunnittelemme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Aina kohtuullisin hinnoin ja hyvää tuottaen. 💜

Voit tutustua palveluihimme ja toiminta-ajatukseemme täällä.

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit