Tehosta toimiston siivousta siitepölyaikana

Kevät on ihanaa aikaa, kun luonto herää eloon ja ilmat lämpenevät. Kuitenkin se tuo myös mukanaan ikävän haittapuolen – katu- ja siitepölyn.

Katu- ja siitepöly kulkeutuu keväisin helposti myös sisätiloihin, aiheuttaen sisäilman laadun heikkenemistä ja mahdollisia terveysongelmia.

Erityisesti toimistoissa ja toimitiloissa, joissa viettää suuren osan päivästä, on tärkeää huolehtia siitä, että sisäilman laatu on mahdollisimman hyvä. Kokosimme viisi vinkkiä, joiden avulla voit parantaa toimiston ilmanlaatua siitepölyaikana:

  1. Varmista, että toimiston ilmanvaihto on kunnossa, ja että suodattimet ovat puhtaat.
  2. Huolehdi, että ulkovaatteet ja kengät ovat mahdollisimman puhtaat ennen sisätiloihin astumista. Ravistele vaatteet ja sukaise kengät ennen sisään tuloa, jotta pölyä ei kulkeudu sisätiloihin niin paljoa.
  3. Siivouksen tehostaminen kevätkaudella on hyvä keino parantaa sisäilman laatua. Pinnat on pyyhittävä tavallista useammin kostealla liinalla. Lattiat on myös hyvä imuroida ja luututa tiheämmällä aikavälillä.
  4. Pidä huolta tekstiilien puhtaudesta. Esimerkiksi verhojen, mattojen ja sohvien imurointi voi parantaa ilmanlaatua.
  5. Vältä turhaa tuulettamista. Ikkunat kannattaa pitää suljettuina pahimpana katu- ja siitepölyaikana.

Pienillä teoilla voi saada aikaan parannusta sisäilman laadussa. Huolehtimalla ilmanvaihdosta ja välttämällä turhaa tuulettamista voidaan ehkäistä katu- ja siitepölyn pääsemistä sisätiloihin. Tehostamalla siivousta pidetään huolta siitä, että sisälle jo kantautuneet pölyt saavat kyytiä. Lue täältä myös vinkit toimiston perusteellisempaan kevätsiivoukseen!

Carestepin toimistosiivouspalvelut apunasi pääkaupunkiseudulla

Jos teidän toimistonne kaipailee tehostettua siivousta, Carestep on apunanne. Kerrot vain tarpeistasi ja toiveistasi, niin me suunnittelemme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Aina laadulla, kohtuullisin hinnoin ja hyvää tuottaen. 💜

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit