Laadukasta siivousta, yhteiskunnallista hyvää – me olemme Carestep

Laadukasta siivousta, yhteiskunnallista hyvää. Mikä non-profit liiketoimintamme idea Carestepillä käytännössä on? Tutustutaanpa tarkemmin!Mikä Carestep on?

Carestep on Greenstepin perustama non-profit yritys, jonka päämäärä on tuottaa mahdollisimman paljon hyvää.  Käytämme koko liikevoittomme auttaaksemme henkilöstöämme työuralla eteenpäin.  Jokaiselle työntekijällemme luodaan oma henkilökohtainen kehitysohjelma. Haluamme auttaa satoja ihmisiä löytämään itselleen merkityksellisen työuran ja paremman tulevaisuuden!

Päämäärä saavutetaan tarjoamalla korkealaatuista yrityssiivousta, jolla pystymme rahoittamaan koulutus- ja tukitoimintaamme.

Carestepille palkataan työntekijöitä, jotka ovat motivoituneet rakentamaan omaa työuraansa ja haluavat toteuttaa unelmiaan. Carestepin olisi tarkoitus toimia heidän urallaan kuin ponnahduslautana. Tavoitteenamme on, että jokainen työntekijämme siirtyy urallaan jossain vaiheessa eteenpäin. Se voi tapahtua joko meillä Carestepillä, tai sitten muualla paremmilla taidoilla varustettuna kuin meille tullessaan. Yksi rekrytointiemme kriteereistä onkin halu kehittyä ja mennä elämässä eteenpäin.

Tarjoamme töitä erityisesti seuraaville kohderyhmille:

 • Nuorille, jotka ovat jääneet yhteiskunnassa hankalaan asemaan
 • Yli 50-vuotiaille, joiden on vaikea työllistyä
 • Maahanmuuttajille, jotka eivät ole löytäneet töitä esimerkiksi kielitaitonsa vuoksi

Carestepin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee jo monia vastuullisuuteen sitoutuneita yritysasiakkaita pääkaupunkiseudulla, ja toimintaa laajennetaan kysynnän mukaan. Asiakkaidemme tuki toimintaamme kohtaan on kullanarvoista – he auttavat meitä auttamaan.

  Millaisia koulutus- ja urapolkuja olemme tähän mennessä olleet toteuttamassa?

  Käytännössä työntekijöidemme tarinat ovat yksilöllisiä ja inspiroivia. Tällä hetkellä Carestepin riveissä on toista kymmentä työntekijää.


  Kuvassa osa Carestepin tiimistä kesällä 2023.


  Carestepiä luotsaa Helena Sopen-Luoma

  Carestepin toimintaa luotsaa Helena Sopen-Luoma. Helenalla on pitkä kokemus palvelualalta ja tiimien kanssa työskentelystä. Hän nauttii ihmiskeskeisestä työstä, ja vastuullinen liiketoiminta ESG-periaatteiden mukaisesti on lähellä hänen sydäntään.

  ”Intohimoni on työskennellä ihmisten kanssa ihmisille. Minulle on erityisen tärkeää edistää liiketoimintaa vastuullisten arvojen mukaisesti luoden ympärillemme yhteistä hyvää." - Helena

  Helenan mukaan Carestep luo kolminkertaisen win-win-win -tilanteen:

  • Carestep saa tarjota ihmisille merkityksellisiä työuria
  • Yritykset voivat olla mukana tekemässä sosiaalisen vastuun hyvää saaden samalla laadukkaita siivouspalveluita
  • Yhteiskunta hyötyy, kun ihmiset pääsevät jaloilleen ilman yhteiskunnan tukea


  Tehdään yhdessä hyvää!

  Olisiko aika vaihtaa yrityksenne toimitilasiivouspalvelut vastuullisempaan? Ota yhteyttä Carestepiin, niin tehdään yhdessä hyvää. Voit lukea lisää vastuullisuudestamme ja siivouspalveluistamme täältä!

  Kaikki artikkelit

  Katso kaikki artikkelit