Carestepin vuosi 2023

Katsaus Carestepin vuoteen 2023 – tasaista kasvua ja onnistumisia koulutus- ja urapoluilla


Vuosi 2023 on lähellä päätöstään, ja on aika ottaa katsaus kuluneeseen vuoteen! Vastuulliselle ja laadukkaalle siivouspalvelulle on ollut kysyntää, ja asiakkaidemme tuki toimintaamme kohtaan on ollut kullanarvoista.

Carestepin asiakasmäärä on kasvanut tasaisen mukavasti vuoden aikana, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet palvella erilaisia toimitiloja, aina pienistä toimistoista suurempiin, sekä varastoihin ja lounasravintoloihin asti. Yhteistyö on syventynyt pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa, samalla kun olemme aloittaneet uusia, vastuullisuuteen sitoutuneita kumppanuuksia. Lue esimerkiksi yhteistyökumppaneidemme Visman ja Krogeruksen asiakastarinat!


Toimintamme kasvaessa pystymme tarjoamaan uusia urapolkuja yhä useammalle

Toimintamme kehittyessä meillä on mahdollisuus palkata lisää henkilöitä tiimiimme, sekä tarjoamaan uusia urapolkuja mahdollisimman monelle. Syksyllä 2023 vahvistimmekin tiimiämme rekrytoimalla uuden palveluohjaajan, joka ammattitaito ja kehitysote ovat tärkeitä toimintamme kasvaessa.

Onnistumisia koulutuspoluilla

Käytämme koko liikevoittomme työntekijöidemme henkilökohtaisten koulutus- ja urapolkujen tukemiseen, ja katamme osan koulutusten suorista kuluista. Yksi tämän vuoden onnistumistarinoista oli se, kun eräs työntekijämme sai yrittäjyyssparrailujen tuloksena saavutettua unelmansa ja perustettua oman yrityksen. Lue hänen tarinansa täältä!

Keväällä 2023 koitti iloinen virstanpylväs, kun saimme päätökseen ensimmäisen ainoastaan Carestepin henkilöstölle suunnatun Suomen kielen kurssin. Tarjoamamme työpaikkasuomi-kielikurssi alkoi syksyllä 2022, ja kurssilla edettiin kielen alkeista jopa A1-tasolle saakka.


Kiitos vuodesta 2023!

Lämmin kiitos jokaiselle asiakkaallemme, kumppanillemme ja työntekijällemme osallisuudesta menestykseemme vuonna 2023. Innolla odotamme, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan. Paljon on tehtävää vastuullisen siivousalan sekä oppimisen ja urapolkujen tukemisen saralla.

Toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Terveisin, Carestepin väki

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit