Tutustu carestepiläisiin: Lenie

Ketä Carestepin porukkaan kuuluu? Tutustutaanpa!Lenie tuli Suomeen vuonna 2017:

"Tässä maassa on paljon hyviä asioita. Halusimme tuoda perheemme tänne, jotta voimme elää hyvää elämää ja saada mahdollisuuden työskennellä ja opiskella. Nyt unelmani on toteutunut, kun perheeni asuu täällä kanssani ja saan antaa tyttärelleni hyvän elämän ja koulutuksen."

Lenie aloitti työt Carestepillä marraskuussa 2021 osa-aikaisena siivoojana, ja pian aloittamisen jälkeen hän siirtyi kokopäiväiseksi siivoojaksi. Lenie siivoaa asiakkaamme Krogeruksen toimitiloja Helsingin ydinkeskustassa.


Hän kertoo viihtyneensä Carestepillä hyvin:

"Kun aloitin työt Carestepillä, ilahduin siitä, miten he kohtelevat minua työntekijänä. Työntekijöistä välitetään ja saamme kaiken tarvitsemamme tuen työssä ja henkilökohtaisessa kehityksessä. Carestep antaa meille ilmaista suomen kielen opetusta. Tunnen itseni arvostetuksi."

Tulevaisuudessa hän haluaa oppia kieltä lisää, jotta työ- ja arkielämä sujuu mutkattomammin:

"Haluan opiskella lisää suomen kieltä, jotta voin tulevaisuudessa kommunikoida sillä helposti, varsinkin kun on kyse työstä ja jokapäiväisestä elämästä."

Vapaa-aika Leniellä kuluu perheen ja ystävien parissa. Hän tykkää kokata, katsoa elokuvia ja ulkoilla yhdessä läheisten kanssa.


Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit