Tuntityöntekijäksi Carestepille

Haemme osa-aikaisia siivoojia vakituiseen työsuhteeseen. Kasvamme nyt vauhdikkaasti sekä siivouskohteiden määrissä, alueissa että siivouspäivissä. Tarvitsemme lisävahvistusta erilaisiin osa-aikaisin työsuhteisiin laajasti pk-seudulla. Tule kasvamaan kanssamme!

Etsimme tekijöitä tuntityöntekijäjoukkoomme, johon kuuluvat siivoojat voivat työskennellä joustavasti eri vuorokauden aikoihin ja eri viikonpäivinä: viikonloppuisin, arkisin, aamuvarhain ja iltamyöhään. Työtä on mahdollista napata eri puolilta Helsinkiä, Vantaata ja Espoota eli voit poimia itselle sopivia tunteja vaikka läheltä kotiasi!

Rooli sopii lisätyöstä kiinnostuneille, kuten opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä päivätyötä joustavammin ja tuntiperusteisesti. Tehtävässä pääset tekemään merkityksellistä työtä huolehtimalla asiakkaidemme tilojen siisteydestä ja arjen sujuvuudesta. Lisäksi pääset kehittämään itseäsi ja ainutlaatuista konseptiamme siivousalalla.


Mitä tarjoamme sinulle? ⭐

Carestepin kasvaessa ja kehittyessä myös sinä pääset kasvamaan ja näkemään yrityksemme kehityksessä oman käden jälkesi. Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Ajantasaiset ja toimivat työvälineet sekä työvaatteet
  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden henkilökohtaiseen uraohjaukseen
  • Kilpailukykyisen palkan kiinteistöpalvelualan TES:in mukaan


Mitä toivomme sinulta? 🧽

Aiempi kokemus siivousalalta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksesi. Erityisesti toivomme sinulta:

  • Reipasta ja asiakaslähtöistä työotetta
  • Oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta monipuolisissa siivouksen tehtävissä
  • Halua kehittyä, oppia uutta ja sitoutua tarjoamiimme koulutusmahdollisuuksiin
  • Joustavuutta – et pelkää muuttuvia tilanteita, vaan olet valmis auttamaan eri tehtävissä
  • Kykyä kommunikoida joko suomeksi tai englanniksi


Carestepistä

Carestep on voittoa tavoittelematon siivousyritys, jonka päämääränä on tuottaa mahdollisimman paljon hyvää. Toimintamme ydin on, että käytämme koko liikevoittomme työntekijöiden koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen.

Teemme työtä ammattilaistiimin tuella, huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Korkealaatuinen työn jälki on meille tärkeää. Käytössämme on laadukkaat ja ammattimaiset työvälineet, jotka takaavat turvallisen ja ergonomisen työskentelyn. Jokainen työntekijämme saa kattavan perehdytyksen työhön ja tukea kehittyäkseen.

Meillä Carestepillä työtä tehdään positiivisella asenteella kokeneiden siivousalan ammattilaisten tuella. Meillä saat kehittää itseäsi ammatillisesti, mutta ennen kaikkea pääset tekemään merkityksellistä työtä hyvässä tiimissä.

Täytä hakulomake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.